Riva Iseo

Vi har en Iseo på vej hjem. Den kan leveres til sommeren 2024

Den mindste Riva er den smukke 27′ Riva Iseo. Som navnet antyder, er det en klassisk Riva opkaldt efter Iseo søen, hvor det oprindelige Riva værft stadig ligger i dag.

Iseo er ligesom de klassiske Rivaer en daycruiser med fokus på design og sejlegenskaber. Således har Iseo’en alle de karakteristiske designdetaljer som mahognifordæk, klassisk førerplads, rat med håndsyet læder og den store solseng i agter. Dermed er båden i lighed med de klassiske Rivaer lavet til gode dage på vandet med familie og venner. I Riva Iseo er det bare på absolut højeste klasse.

Når familien tager en tur på vandet tilbyder Riva med Iseo’en for første gang et unikt og specialudviklet infotainment og navigationssystem som er udviklet i samarbejde med Apple og bygger oven på Apples kendte og beundrede iPad platform. Det nye system har en række ekstra features som digital manual, vejrudsigter og selvfølgelig mulighed for at streame både musik og TV.

Riva Iseo er indbegrebet af Riva og dermed uovertruffen italiensk luksus.

Vi har booket et produktionsslot og får en Riva Iseo leveret til sommeren 2024. Båden kan specificeres frit frem til ultimo januar 2024. Kontakt os for nærmere information.

Specifikationer

risbjerg-logo-detaljer

Life is a combination of
magic and pasta

Afspil video
Scroll to Top