Pershing 6X

Pershing 6X – luksuriøs, hurtig og innovativ motorbåd

Luksus og ydeevne er kernen i Pershing. Pershing 6X er med sine strømlinede, smidige, aerodynamiske former og banebrydende teknologi ingen undtagelse. Båden er superhurtig og har en imponerende tophastighed på 48 knob.

Den er udstyret med innovative systemer, som sikrer, at båden er nem at manøvrere, når den skærer gennem bølgerne med høj fart.

Bådens indretning

Pershing 6X er en luksuriøs motorbåd, hvor komfort og æstetik er i top. I forhold til tidligere Pershing X-modeller har båden fået store udendørsarealer med masser af plads til socialt samvær. De store, rektangulære glasfacader på båden sørger for masser af naturligt lys også på nedre dæk. Der er desuden anvendt kulfiber i møblementet, som gør båden endnu lettere.

Garage og svømmeplatform i agterstævnen

Pershing 6X har garage i agterstævnen, der kan rumme en Williams Turbojet 325 tender. Den hydrauliske svømmeplatform gør det nemmere at få båden i og op af vandet.

Agterdækket

Agterdækket er indrettet med en stor solseng og sofa, som deler samme ergonomiske ryglæn. Solsengen kan forlænges ved at lægge ryglænene ned. Agterdækket rummer desuden en spiseplads, som er beskyttet under bådens overbygning. Spisepladsen består af en L-formet siddegruppe med plads til otte personer og et udtræksbord i soft touch kulfiber med en plade, der ligeledes fås i soft touch teak. Styrbordssiden er indrettet med en bar. Baren kan fås med grill og ismaskine eller køleskab.

Fordækket

Fordækket er indrettet med en stor solseng og en separat chaiselong. Chaiselongen har justerbart ryglæn og giver dig oplevelsen af at svæve hen over vandet.

Salonen

Du kommer ind i den lyse salon gennem en skydedør af glas. Salonen er fyldt med naturligt lys fra skydedøren, sidevinduerne og det store soltag. Soltaget kan desuden åbnes over styrepladsen på styrbord side.

I salonen er der rigelig med plads til afslapning og hygge i den store U-formede sofa med tilhørende spisebord. Spisebordet kan hæves og sænkes efter behov. Modsat sofaen er et tv-møbel med opbevaring.

Nedre dæk

På nedre dæk finder du bådens køkken og tre sovekabiner med en-suite badeværelser. Ejerkabinen og VIP-sovekabinen er begge indrettet med dobbeltsenge. Gæstekabinen er indrettet med to enkeltsenge.

Specifikationer

risbjerg-logo-detaljer

Life is a combination of
magic and pasta

Afspil video
Scroll to Top