Pershing 5X

Pershing 5X – unik, hurtig og luksuriøs coupé

Pershing 5X er en sporty, hurtig coupé og den første af Generation X-modellerne.
Bogstavet X henviser til luftfartindustrien, hvor X er en betegnelse for ekstrem ydeevne og innovativ teknologisk udvikling – et symbol på ønsket om at sejle mod nye horisonter med høj hastighed.
Pershing 5X har den helt rette balance mellem enestående manøvredygtighed, nem håndtering og begrænset brændstofforbrug uden at gå på kompromis med farten.

Bådens indretning

Pershing 5X tilbyder komfort og kvalitet på et højt niveau. Båden har tonede vinduer, et cockpit, som er beskyttet af aerodynamiske sidevinger og innovative systemer til at åbne eller lukke vinduer og døre. Interiøret er lyst, luksuriøst og skaber en afslappende atmosfære ombord på båden.

Hoveddækket

Længst agter er der en svømmeplatform, som giver nem adgang til vandet. På hoveddækket bliver du desuden mødt af en stor solseng til solbadning samt et loungeområde med indbyggede sofaer – et alletiders sted til afslapning, hygge og cocktails.

Båden har en rummelig, lys salon, hvor du kan slappe af og nyde den fantastiske udsigt. Salonen er indrettet med en U-formet sofa, spisebord, styreplads og mod stævnen et ekstra fremadvendt loungeområde.
Glas-skillevæggen mellem salon og hoveddæk kan åbnes, hvilket skaber en fantastisk indendørs-udendørs oplevelse. Længst fremme på hoveddækket er en solseng velegnet til at nyde solen, mens båden sejler.

Nedre dæk

Pershing 5X er indrettet med køkken og spiseplads på nedre dæk. Her finder du desuden bådens to sovekabiner: en master suite og gæstekabine.
Den store master suite er udstyret med en dobbeltseng og en-suite badeværelse. Gæstekabinen har ligeledes en dobbeltseng og eget badeværelse.

Pershing 5X er den første side i et fantastisk nyt kapitel i Pershings historie.

Specifikationer

risbjerg-logo-detaljer

Life is a combination of
magic and pasta

Pershing 5X motorbåd til salg.
Afspil video
Scroll to Top