Ferretti Yachts 500

Ferretti Yachts 500

Ferretti Yachts 500 er en imponerende smuk, tidløs motorbåd med strømlinet design, eksklusiv indretning og komfort.
Bådens design kombinerer eventyr på vandet med den hjemlige atmosfære og følelsen af velvære på en luksuriøs måde. Der er fokus på sociale aktiviteter, store rum, elegante detaljer og naturligt lys.

To indretningsmuligheder

Ferretti Yachts tilbyder to forskellige indretningsmuligheder: den klassiske og den moderne.
Det klassiske interiør er inspireret af varme farvetoner. Båden er bl.a. indrettet med mørkt egetræ. Tekstiler og læder er i brunt og beige ledsaget af poleret nikkel og mørkt marmor på badeværelserne.
Det moderne interiør afspejler den lyse middelhavsstemning med lyst egetræ, glas, poleret stål og tekstiler i lyseblå, grå og beige. Badeværelserne er med hvidt marmor. Ideen er at skabe kontraster mellem materialer og farver, som skaber en balance, der er moderne, elegant og afslappende.

Bådens interiør

På hoveddækket træder du ind i bådens kabys via en glasdør, hvilket skaber en glidende overgang mellem eksteriør og interiør. Kabyssen er strategisk placeret, så det er nemt at servere middag og drinks både udendørs og indendørs.
Mod stævnen er et rummeligt lounge-område med to sofaer og et bord. Bordet kan omdannes til spisebord eller sofabord.
Styrestationen har nyt instrumentbrætdesign, som er kompakt og funktionelt for maksimal komfort.

Der mulighed for to forskellige layouts på bådens nedre dæk. Det ene layout er indrettet med en stor master suite i fuld bredde og en VIP-sovekabine – begge med badeværelser og et lille vaskeri.
Det andet layout inkluderer en master suite i fuld bredde, en VIP-sovekabine, en sovekabine med køjesenge og to badeværelser. Badeværelsernes ovenlysvinduer giver masser af naturligt lys.

Bådens eksteriør

Flybridgen er indrettet med en U-formet sofa og et spisebord, der kan udvides. Der er en styrestation og en stor komfortabel solseng i stævnen. Flybridgen kan udstyres med en biminitop.

Længst agter på hoveddækket er bådens store badeplatform, som giver nem adgang til vandet.
Cockpittet er ideelt til afslapning og som spiseplads. Området er indrettet med en sofa og et spisebord, hvor der er plads til ca. otte personer. Sofaen og bordet kan laves om til en solseng.
I stævnen er der ligeledes en stor solseng, hvor du kan slappe af, nyde solen og den fantastiske udsigt.

Specifikationer

risbjerg-logo-detaljer

Life is a combination of
magic and pasta

Ferretti Yachts 500 motorbåd
Afspil video
Scroll to Top