Pershing GTX80

Pershing GTX80 – projekt

Pershing GTX80 er en sporty og luksuriøs sensation, som overvinder alle barrierer. Yachten repræsenterer en helt ny æstetisk og følelsesmæssig oplevelse. GTX80 er en kombination af elegance, store arealer med et utrolig gennemtænkt flow og den karakteristiske Pershing-spænding.

Åbent eksteriør – en luksuriøs sensation

Pershing GTX80 er klædt i den klassiske Pershing-grå farve. Den har et strømlinet og sporty design med store glasfacader, som bader interiøret i masser af naturligt lys og giver et fantastisk udsyn. Karakteristisk for GTX-serien er de store åbne udendørsarealer, som byder på ren luksus, fornøjelse og innovative løsninger.

Stor flybridge

Pershing GTX80 er udstyret med en stor flybridge. Her er plads til at slappe af og solbade på den rummelige solseng.  Den centrale sofagruppe med tilhørende bord gør det nemt at hygge sig i godt selskab. Sofagruppen er placeret under hard-toppen, hvor der er læ for vind og vejr.

Forrest på flybridgen er en udendørs styrestation.

Hoveddækket

GTX80 har en dejlig dinette i stævnen med en skøn udsigt. Bag styrehuset er båden indrettet med et soldæk, hvor du kan nyde sejladsen i godt selskab i den rummelige siddegruppe.

Yachten har flere innovative udearealer bl.a. en stor solterrasse, hvor du kan slappe af og nyde den fantastiske udsigt ud over vandet. Vha. hydraulik kan yachtens sider åbnes, hvor du kan nyde en flot udsigt, imens du flyver hen over vandet. GTX80 rummer desuden en indbygget hangar med plads til en tenderbåd og jetski.

Yachten har agter en stor svømmeplatform, hvorfra du kan dyrke vandsport, bade og skabe uforglemmelige minder med familie og venner.

Lyst interiør med personlighed og stil

Pershing GTX80 er indrettet med fokus på ren nydelse, stil og personlighed. De store glasfacader bader interiøret i masser af naturligt lys. Den eksklusive italienske indretning gør opholdet til en sand æstetisk fornøjelse.

Yachten fås med to forskellige indretningsmuligheder: en lys og en mørk.

GTX80 har et unikt flow, hvor ude- og indendørsarealer smelter sammen. Fra soldækket kan du gå direkte ind i styrehusets store kabys og skønne lounge. I standardmodellen er loungen indrettet med en stor siddegruppe over for kabyssen. I stedet for siddegruppen kan du vælge at få modellen med et spisebord, hvor der er plads til otte personer. Begge versioner har en behagelig og rummelig siddegruppe centralt i styrehuset på bagbord side. I standardversionen fungerer siddegruppen som spiseplads.

Nederste dæk

Yachtens nederste dæk er indrettet med fire kahytter med en-suite badeværelser. Ejerkahytten er placeret agter og er i fuld bredde. Det er et skønt opholdsrum, som er indrettet med en dobbeltseng, sofa og opbevaringsplads. VIP-kahytten er placeret i stævnen og er udstyret med en dobbeltseng. Der er desuden to gæstekahytter med to enkeltsenge.

Specifikationer

risbjerg-logo-detaljer

Life is a combination of
magic and pasta

Pershing GTX80
Afspil video
Scroll to Top