Ferretti Yachts 580

Ferretti Yachts 580

Ferretti Yachts 580 er en sporty, eksklusiv motorbåd med slanke skulpturelle linjer. Den forener moderne luksus, komfort og velvære. Bådens design og layout kombinerer tidens trends med funktionalitet. Alle områder ombord på båden er optimerede og kan tilpasses efter behov vha. forskellige layout-løsninger.

Stor flybridge

Ferretti Yachts 580 er udstyret med en 18 m2 stor flybridge. Den er indrammet af en røgfarvet glasskærm, som er med til at give båden sit sporty udseende.
Flybridgen er indrettet med en bred solseng foran styrestationen, hvor der er en fantastisk udsigt ud over vandet. Over for styrestationen er en lille sofa til afslapning. Agter er en spiseplads, der består af en U-formet sofa med et teakbord i midten.
Det er muligt at vælge mellem en elektrisk betjent biminitop eller en hardtop.

Bådens eksteriør

I stævnen er der plads til mange hyggelige og afslappende stunder i sofasættet eller til at nyde solen på den rummelige solseng.
Agter kan du nyde en middag eller drinks i cockpittets sofa med tilhørende teakbord. Det er muligt at forvandle spisepladsen til en rummelig solseng.
Længst agter er svømmeplatformen, hvor der er plads til at medbringe en Williams 325 tender.

Bådens interiør

Interiøret er designet med fokus på komfort og velvære under sejladsen. Der er højt til loftet, store rum og masser af naturligt lys.
Ferretti Yachts 580 har en glasdør og et elektrisk betjent vindue, som forbinder cockpittet med bådens kabys. Lounge-området er indrettet med en U-formet siddegruppe og et spisebord. Bag styrestationen på styrbord side kan du vælge mellem enten en fast tv-skærm eller en sofa med indbygget tv-lift.

Det nederste dæk er indrettet med tre sovekabiner: master suite i fuld bredde med dobbeltseng, sofa og plads til opbevaring, en VIP-sovekabine med dobbeltseng og en sovekabine med to enkeltsenge. Båden er udstyret med ovenlysvinduer, der skaber en lys og behagelig stemning.

Vælg mellem to forskellige indretningsmuligheder

Ferretti Yachts 580 tilbyder to forskellige indretningsmuligheder: den klassiske og den moderne.
Det klassiske interiør tager udgangspunkt i varme, jordiske farver. Det moderne interiør er inspireret af havets farver.
Begge muligheder skaber en hjemlig atmosfære, der er eksklusiv, elegant og indbydende.

Specifikationer

risbjerg-logo-detaljer

Life is a combination of
magic and pasta

Ferretti Yachts 580
Afspil video
Scroll to Top