Pershing GTX116

Pershing GTX116

Pershing GTX116 er en ny revolution af yachts, der sprænger alle barrierer. Den er sporty med den perfekte kombination af elegance, komfort og ydeevne. GTX116 tager dig med ud mod nye horisonter og skaber oplevelser på vandet, som du ikke troede var muligt.

Eksteriøret gør opholdet til en ren nydelse

GTX116 har en strømlinet, slank profil og store glasflader, som bader interiøret i masser af naturligt lys. Den forener den klassiske Pershing-grå med en unik blå farve til styrehuset.

Yachten er designet til at gøre livet ombord til en ren nydelse uden at gå på kompromis med ydeevnen. Fokus har været på at skabe store og alsidige arealer med en fantastisk bevægelsesfrihed.

Øverste dæk

Øverste dæk fungerer som en stor tagterrasse. Her er adskillige muligheder for at nyde sejladsen i godt selskab. Du kan solbade på den store solseng eller opholde dig delvist i skyggen under hard-toppen, imens du nyder en cocktail eller frokost i det dejlige spiseområde. I forlængelse af spiseområdet er en elegant bar og en udendørs styrestation.

Hoveddækket

Forrest på hoveddækket er en rummelig dinette med en solseng, som kan forvandles til en eksklusiv Jacuzzi-lounge.

Midt på bagbord side kan du ved at trykke på en knap åbne en ekstra terrasse, hvor du kan nyde panoramaudsigten, imens du flyver hen over vandet.

Yachten er ligeledes udstyret med et soldæk. Du kan slappe af og hygge dig i modulære sofaer fra Minotti.

Agter byder GTX116 på innovative og fantastiske udearealer. Her er en strandterrasse med teakdæk og en indbygget hangar med plads til en tenderbåd og jetski. I forlængelse af strandterrassen kan du vha. elektrohydraulik åbne op til den store svømmeplatform, hvor du kan dyrke vandsport og få uforglemmelige stunder med familie og venner.

Eksklusivt interiør med et gennemtænkt layout

Pershing GTX116 forener den lyse atmosfære med sofistikeret italiensk indretning. Interiøret er eksklusivt, stilet og udviser personlighed.

Hoveddækket rummer en stor indbydende lounge med eksklusive møbler, der er indrettet for at skabe mest mulig plads. Loungen er udstyret med et konventionelt spisebord med plads til 10 personer. Kabyssen har alt, hvad der skal til for at skabe kulinariske oplevelser og masser af plads til opbevaring.

Fra loungen er der adgang til soldækket og den forreste Jacuzzi-lounge.

Nederste dæk

Det nederste dæk er indrettet med mastersuiten og fire gæstekahytter.

Mastersuiten har en dobbeltseng og et badeværelse, som kombinerer plads med høj komfort.

Det er udstyret med to brusere, en central vandfaldsbruser og sildebensmosaik, som giver dig følelsen af luksus og elegance.

To gæstekahytter er udstyret med dobbeltseng og to med enkeltsenge. Alle gæstekahytterne er ligeledes udstyret med badeværelser.

Ekstraudstyr

Med innovative og topmoderne motorer samt styresystemer kan du hurtigt opnå spændende ture på vandet. Pershing GTX116 har tre MAN V12 1800 standardmotorer. Hvis du ønsker ekstra fart og spænding er det muligt at vælge tre MAN V12 2000 motorer i stedet for.

Specifikationer

risbjerg-logo-detaljer

Life is a combination of
magic and pasta

Pershing GTX116
Afspil video
Scroll to Top